/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Квасоля  

Новини про квасолю, новинки, детальна інформація відносно квасолі

Квасоля


Різдвяний піст 2017: рецепти пісних страв - Znaj.ua



Znaj.ua
Перебираємо квасолю і замочуємо в гарячій воді 6-8 годин. Після цього зливаємо воду і варимо близько 20 хвилин. Чекаємо поки квасоля стане м'якою і зливаємо воду. Паралельно з цим в іншій каструлі варимо дрібно порізану цибулю, селеру, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.11.2017




Дивитись всі новини в розділі Квасоля