/ Лента новостей   / Продукция с/х, сырье   / Зерновые, масличные, бобовые   / Фасоль  

Новости про фасоль, новости, подробности относительно фасоли

Фасоль


Різдвяний піст 2017: рецепти пісних страв - Znaj.ua



Znaj.ua
Перебираємо квасолю і замочуємо в гарячій воді 6-8 годин. Після цього зливаємо воду і варимо близько 20 хвилин. Чекаємо поки квасоля стане м'якою і зливаємо воду. Паралельно з цим в іншій каструлі варимо дрібно порізану цибулю, селеру, ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 27.11.2017


Смотреть все новости в разделе Фасоль