/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Сочевиця  

Новини про сочевицю, новинки, детальна інформація відносно сочевиці

Сочевиця


Бобові: не можна їсти на вечерю, поєднувати з картоплею, м ... - Рівне вечірнє



Рівне вечірнє
Сочевиця. У ній ще більше фолієвої кислоти, ніж у гороху: в 100 г продукту її 100 мкг. Також вона джерело заліза. Але на відміну від гороху, в ній не такий багатий набір амінокислот. Зате є ізофлавони — речовини, що пригнічують онкопроцес.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 24.03.2017




Дивитись всі новини в розділі Сочевиця