/ Лента новостей   / Продукция с/х, сырье   / Зерновые, масличные, бобовые   / Чечевица  

Новости про чечевицу, новости, подробности относительно чечевицы

Чечевица


Бобові: не можна їсти на вечерю, поєднувати з картоплею, м ... - Рівне вечірнє



Рівне вечірнє
Сочевиця. У ній ще більше фолієвої кислоти, ніж у гороху: в 100 г продукту її 100 мкг. Також вона джерело заліза. Але на відміну від гороху, в ній не такий багатий набір амінокислот. Зате є ізофлавони — речовини, що пригнічують онкопроцес.


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 24.03.2017


Смотреть все новости в разделе Чечевица