/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Квасоля  

Новини про квасолю, новинки, детальна інформація відносно квасолі

Квасоля


Узвар з білою квасолею готують у горах, а рис з оселедцем - біля ... - Молодий Буковинець



Молодий Буковинець
Окремо відварюється крупна біла квасоля, вона має бути ледь-ледь підсолена, лиш для смаку. У пропорціях беруться один до одного і з'єднуються, настоюються: квасолька набирає смаку сливки, а узвар – квасолі. Набирається це у глибокі ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.01.2017




Дивитись всі новини в розділі Квасоля