/ Лента новостей   / Продукция с/х, сырье   / Зерновые, масличные, бобовые   / Фасоль  

Новости про фасоль, новости, подробности относительно фасоли

Фасоль


Узвар з білою квасолею готують у горах, а рис з оселедцем - біля ... - Молодий Буковинець



Молодий Буковинець
Окремо відварюється крупна біла квасоля, вона має бути ледь-ледь підсолена, лиш для смаку. У пропорціях беруться один до одного і з'єднуються, настоюються: квасолька набирає смаку сливки, а узвар – квасолі. Набирається це у глибокі ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 05.01.2017


Смотреть все новости в разделе Фасоль