/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Молоко, молочные продукты   / Йогурт  

Новости про йогурт, новости, подробности относительно йогурта

Йогурт


Біологиня Озерна розповіла, що спільного в йогурту і квашеної капусти - НРКУ - Національна радіокомпанія України (прес-реліз)



НРКУ - Національна радіокомпанія України (прес-реліз)
Що спільного в йогурту і квашеної капусти, бурякового квасу і соєвого соусу? Це ферментація. Бактерії виділяють ферменти, що так чи інакше перетворюють продукт - і набуває нового смаку і властивостей. Реклама переконує нас в користі йогуртів, але ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 26.11.2018


Смотреть все новости в разделе Йогурт