/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Йогурт  

Новини про йогурт, новинки, детальна інформація відносно йогурта

Йогурт


Біологиня Озерна розповіла, що спільного в йогурту і квашеної капусти - НРКУ - Національна радіокомпанія України (прес-реліз)



НРКУ - Національна радіокомпанія України (прес-реліз)
Що спільного в йогурту і квашеної капусти, бурякового квасу і соєвого соусу? Це ферментація. Бактерії виділяють ферменти, що так чи інакше перетворюють продукт - і набуває нового смаку і властивостей. Реклама переконує нас в користі йогуртів, але ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Йогурт