/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Квасоля  

Новини про квасолю, новинки, детальна інформація відносно квасолі

Квасоля


Квасоля з рисом і болгарським перцем - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
Нагрійте масло у великій каструлі на середньому вогні. Погасіть трохи цибулю, перець і часник. Коли цибуля стане прозорою, додайте сіль і томатне пюре. Зменшіть вогонь до мінімуму і варіть 2 хвилини. Вилийте рідину від квасолі в стакан.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 11.12.2013




Дивитись всі новини в розділі Квасоля