/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Найсмачніший десерт — "Хмиз під снігом" - UkrMedia Їжа

  UkrMedia Їжа

Повітряна і хрустка страва до чаю. Хто не пробував хмиз — обсмажене у фритюрі печиво з прісного, здобного тіста, нарізаного смужками, мерщій записуйте рецепт, інформує Ukr.Media. Найголовніше в цій страві — точний розрахунок інгредієнтів. Цукор в тісто для хмизу кладіть вкрай обережно: якщо покласти його забагато, хмиз не вийде красивого золотистого кольору, а темного, не дуже приємного. Ця випічка дуже проста в приготуванні і водночас дуже смачна. Можна з'їсти цілу гору ось таких ось коржиків. Готується страва на сковороді у великій кількості рослинної олії. Відразу ж посипається цукровою ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.06.2019




Дивитись всі новини в розділі Борошно