/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


«Піца – то мистецтво. Треба вміти її готувати і їсти»: піцайоло з Чорткова представляв Україну на чемпіонаті світу - 20 хвилин - 20 Хвилин

  20 Хвилин

Віталій Колошиць - піцайоло із Чорткова. Ще кілька років тому про таку професію в Україні мало хто чув. У листопаді минулого року чортківський кухар ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.03.2019




Дивитись всі новини в розділі Борошно