/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Кулинарный атлас мира: Туркмения - Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ)



Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ)
Кроме привычных приправ и пряностей вроде красного и черного перца, лука, у туркменской кулинарии широко употребляются мята, дикая петрушка, ажгон, бужгун, шафран. Еще несколько отличий от других среднеазиатских кухонь – это использование топленого масла из верблюжьего ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.11.2013




Дивитись всі новини в розділі Петрушка