/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


6 рецептов из тыквы - FashionTime



FashionTime
Рагу из тыквы. Рецепт Руслана Муталиева, шеф-повара ресторана «Ветерок». Ингредиенты: тыква очищенная (140 г), брокколи (70 г), капуста цветная (70 г), бульон овощной (75 мл), масло оливковое (30 г), чеснок (7 г), укроп (3 г), петрушка (3 г), лук зеленый (5 г), соль, перец (по вкусу).


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.10.2013




Дивитись всі новини в розділі Петрушка