/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Квасоля  

Новини про квасолю, новинки, детальна інформація відносно квасолі

Квасоля


Чим корисний піст: що із продуктів можна їсти і кому - Обозреватель



Обозреватель
Білки рослинного походження щодня: всі бобові: сочевиця, маш, нут, квасоля, горошок, стручкова квасоля, гриби, коктейлі на основі рослинного білка. Їх добре поєднувати із кашами. Каші різноманітні, в першу чергу -- цільнозернові, але можуть ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.12.2018




Дивитись всі новини в розділі Квасоля