/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Перловка  

Новини про перловку, новинки, детальна інформація відносно перловки

Перловка


Полезный куриный суп с перловкой, лимоном и чили - DELFI.lv



DELFI.lv
2В кастрюле нагревают масло, обжаривают лук и чеснок, через пару минут добавляют перловку* и сельдерей, ещё через минуту - мясо. Жарят 3-4 минуты, добавляют воду и варят. 3Когда суп закипит, добавляют соль, сахар, чили и варят пять ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Перловка