/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Цвєтаєвський пиріг і інша смачна випічка з антонівськими яблуками - Сегодня



Сегодня
Приготувати суху суміш: борошно бажано просіяти. З'єднати борошно з розпушувачем, цукром, манною крупою, ванільним цукром і добре перемішати. Яблука вимити, очистити і натерти на крупній тертці. Форму прокласти пергаментом (можна ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.11.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно