/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ячмінь пивоварний  

Новини про ячмінь пивоварний, новинки, детальна інформація відносно ячменю пивоварного

Ячмінь пивоварний


Історія старих Чернівців: про перше пиво і пивоварні у місті - Молодий Буковинець



Молодий Буковинець
Для виробництва пива щороку доставляли 1100 центнерів ячменю найвищого гатунку з Румунії та Бесарабії, а також 200 центнерів хмелю - з Чехії. Воду брали з місцевих артезіанських свердловин. Технологія виробництва була для тих часів ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Ячмінь пивоварний