/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Пшоно  

Новини про пшоно, новинки, детальна інформація відносно пшона

Пшоно


Костянтин Грубич готує проект «Польова кухня» на 1+1 - Tokar.ua (Блог)



Tokar.ua (Блог)
Заливаємо засмажку водою, даємо закипіти. В окріп засипаємо пшоно. Коли крупа напівготова, додаємо порізані помідори та болгарський перець. Солимо та додаємо прянощі до смаку. Наприкінці засипаємо в куліш посічену зелень. Інгредієнти:.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Пшоно