/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Кабачок  

Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків

Кабачок


Настоящий итальянский крем-суп из кабачков и пармезана - Znaj.ua



Znaj.ua
1. Нагреваем масло в кастрюле на среднем огне. 2. Готовим чеснок, базилик, соль и кабачок медленно в течение 10 минут или до тех пор, пока кабачки не будут слегка поджарены и смягчены. 3. Добавляем белый перец, по вкусу, затем вливаем в бульон и тушим в течение 8 минут.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Кабачок