/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Гарбузові панкейки: рецепт осіннього сніданку від Григорія ... - Сегодня



Сегодня
Поступово всипаючи борошно, доводимо тісто до консистенції густої сметани. Додаємо половину рослинної олії, перемішуємо. Сковорідка нагрілася. Столовою ложкою викладаємо тісто на сковорідку. Якщо панкейки прилипають – додаємо до ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно