/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Діти у захваті! Відомий український кулінар дав рецепт шкільного ... - Обозреватель



Обозреватель
В одній у нас буде злегка збите яйце, у другій — борошно, а панірувальні сухарі — в третій. Обмакуємо нагетси спершу в борошні, потім у яйці, а після обвалюємо у панірувальних сухарях. Викладаємо їх на деко і ставимо на 20 хвилин у духовку, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно