/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Кабачок  

Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків

Кабачок


Заготавливаем на зиму грибы - Интернет-газета "ВЕСТИ"



Интернет-газета "ВЕСТИ"
Так же обжариваем остальные кабачки. Масло добавлять по мере надобности по 2-3 ст. ложки. Грибы промыть. У грибов отрезать шляпки, промыть. Грибы сложить в кастрюлю. Залить водой. Отварить в соленой кипящей воде 3–4 мин. на среднем огне. Грибы откинуть на дуршлаг.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Кабачок