/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Шпинат  

Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату

Шпинат


Запеченные яйца с ветчиной и шпинатом: свежая идея для завтрака - Znaj.ua



Znaj.ua
1. Разогреваем духовку до 180 градусов. 2. Наливаем немного кипящей воды в маленькую кастрюлю на медленном огне. Добавляем шпинат и варим 2 минуты. Снимаем с огня, выжимаем лишнюю воду и кладем поверх ветчины. 3. Разбиваем яйцо поверх шпината. Выпекаем 10-15 минут.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Шпинат