/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


"Мадлен": улюблене печиво Марселя Пруста - ТСН - Телевізійна служба новин (cатира) (Блог)



ТСН - Телевізійна служба новин (cатира) (Блог)
3) Додати борошно, екстракт та топлене вершкове масло і ще раз збити. Накрити миску з тістом кришкою чи харчовою плівкою та поставити в холодильник на 8-10 годин. Можна так залишити до 24 годин. Печиво "Мадлен", для блогів_3 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 22.08.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно