/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Перловка  

Новини про перловку, новинки, детальна інформація відносно перловки

Перловка


Полба, корюшка, окрошка. Гастрогид по фестивалю «Русское ... - Аргументы и факты



Аргументы и факты
... если будете варить кашу из нее, попробуйте замочить полбу в простокваше на пару часов. Водой полба заливается как и обычная крупа — в пропорции 1:2. Варится до мягкости, чуть дольше чем, гречка, зато гораздо быстрее, чем перловка.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.08.2018




Дивитись всі новини в розділі Перловка