/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Скільки і який хліб треба їсти, щоб не шкодити здоров'ю. Поради ... - espreso.tv



espreso.tv
Дієтолог розповідає, що хороший хліб вимагає мінімум інгредієнтів: просто цільне борошно, вода, закваска і сіль.У пекарнях ж часто додають абсолютно непотрібні жири, клейковину, нестійке до високої температури насіння та інші речовини, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.07.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно