/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Петра і Павла: що приготувати на свято - Обозреватель



Обозреватель
Борошно просіваємо, додаємо яйця, вершкове масло, цукор, сметану, сіль і замішуємо тісто. Тісто розгортаємо тонким шаром, вирізаємо кружечки, зверху викладаємо начинку з сиру, защипуємо краю, змащуємо яйцем і викладаємо на деко.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.07.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно