/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Кухня вихідного дня. Ласуємо і готуємо ягодяники і лікер з вишні! - Вікна online



Вікна online
Тісто: борошно, сіль, яйце, сода. Замісити на кислякові (кефірові) або на сироватці. Має бути, як сметана: густеньке і солодке. Наприкінці вимішування додати ягоди. Пекти на пательні, поливаючи олією. Ну а їсти – на смак: можна й так, а можна й ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.07.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно