/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


Ніжний та мегасмачний краківський сирник - Новини Тернополя (Від Тарнополя до Тернополя)



Новини Тернополя (Від Тарнополя до Тернополя)
Пшеничне борошно – 250 г. Сіль – 1 дрібка. Приготування: 125 г м'якого масла збийте з 125 г цукрової пудри. Додайте 1 яйце, ванілін, перемішайте. Просійте борошно. Замісіть тісто, а потім поставте його холодильник на годину. Відріжте трохи ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 22.05.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне