/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Рецепт дня: бісквітний пиріг з полуницею і заварним кремом - Сегодня



Сегодня
Окремо просіяти борошно, розпушувач і дрібку соди. Борошно всипати в яйця, перемішати лопаткою. Влити негаряче розтоплене масло, перемішати і влити 2 ст.л. окропу. Поставити до духовки і випікати при температурі 180 °С близько 25 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.05.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно