/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Весняний десерт: французький морквяний пиріг - Сегодня



Сегодня
Всі сухі інгредієнти (просіяне борошно, цукор, розпушувач і сіль) змішати. Злегка збити яйця, додати оливкову олію і з'єднати з борошняною сумішшю. Надіслати тісто в форму і запікати при 180 градусах близько 40 хвилин. Готовність перевірити ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 11.05.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно