/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ячмінь пивоварний  

Новини про ячмінь пивоварний, новинки, детальна інформація відносно ячменю пивоварного

Ячмінь пивоварний


Закуска до алкоголю: овочеве рагу та шашлик найкраще ... - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Дуже поширеною є звичка закушувати алкоголь шашликом. Насправді замість м'яса краще вибрати з овочами. Воно пришвидшує запуск реакції на алкоголь. У результаті такого поєднання з часом можуть розвиватись хвороби травної системи.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 11.05.2018




Дивитись всі новини в розділі Ячмінь пивоварний