/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Фірмовий рецепт сирничків від Марини Аристової - UkrMedia



UkrMedia
Ось, що важливо для хороших сирників: сир (повинен бути жирним) і яйця (обов'язково свіжі), передає Ukr.Media. Інгредієнти для сирників: сир «Простоквашино» 10% жирності — 300 г. яйця — 2 шт. борошно — 3 ст. ложки. цукор — 1 ст. ложка.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.05.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно