/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Рецепти великодніх пасок у духовці покроково з відео - Телеканал СТБ (Блог)



Телеканал СТБ (Блог)
борошно – 400-600 г; молоко – 250 мл; дріжджі – 35 г; цукор – 1 склянка; ванільний цукор; вершкове масло – 125 г; яйця – 4 шт. сіль; родзинки – 30 г; цукати – 30 г. Приготування: Зробіть опару для тіста. Молоко підігрійте до 36°C. Розчиніть в молоці ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно