/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Бистро та смачно: печиво "Хвилинка" без маргаріну та яєць ... - UkrMedia



UkrMedia
Просіюємо борошно в миску і змішуємо її з рослинним маслом, потім додаємо в борошняну суміш соду, гашену оцтом. Насипаємо цукор і сіль, вливаємо воду і замішуємо м'яке, еластичне і однорідне по консистенції тісто. Готове тісто викладаємо на стіл ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.02.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно