/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Кухня вихідного дня. Печемо рибні пироги з Любою Біріною ... - Вікна online



Вікна online
Сухі дріжджі (6 г) розвести в теплій воді (3 столові ложки), додати цукор (0,5 столової ложки), 1 ст.ложку борошна - перемішати, залишити підходити в теплому місці хвилин на 15. Замісити м'яке тісто: дріжджовий розчин, сіль (0,5 столові ложки), сметана ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.02.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно