/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Гуляш по-віденськи (Saftgulasch) – багато цибулі і ніякого борошна! - Сайт "Є"



Сайт "Є"
Цей рецепт знайшла в кулінарній книзі «Улюблені страви австрійської кухні» і відтоді часто готую цю смакоту для своїх рідних. М'ясо виходить дивовижно смачним! Спочатку гуляш був стравою угорської кухні. Проте на початку 19-го століття він знайшов своє ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.12.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно