/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Пряники на День Святого Миколая. Кращі рецепти “Миколайчиків” - То є Львів. Твоє джерело новин (прес-реліз) (Блог)



То є Львів. Твоє джерело новин (прес-реліз) (Блог)
600 г борошна пшеничного;; 150 г масла або маргарину;; 2 яйця (та окремо ще 2 жовтки);; 200г цукру;; 150г меду;; по пів чайної ложечки кориці та перетертих суцвіть гвоздики;; 1ч.л. соди;; 2ст.л. сметани;. Додатково для глазурі потрібно. 1 стакан ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.12.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно