/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Пшоно  

Новини про пшоно, новинки, детальна інформація відносно пшона

Пшоно


Дніпро — центр гастрономічних рекордів - Новини Укрінформ



Новини Укрінформ
Можна їх перед цим і злегка підсмажити. Потім у бульйон додають домашні вершки, чим вища їх жирність – тим краще, масло - теж туди. А вже потім всипають перебране й промите пшоно. Від вершків каша набуває приємного смаку й запаху, стає ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.10.2017




Дивитись всі новини в розділі Пшоно