/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Солодке життя від кондитерської-пекарні "Ciabatta" – для ... - Молодий Буковинець



Молодий Буковинець
Це найсмачніший хліб, що випікається в Парижі. Секрет рецептури хліба – житня закваска в складі якої: цільнозернове борошно вищого ґатунку, житнє борошно, мед, хміль, вода та сіль. Технологія виготовлення передбачає працю вручну.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.10.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно