/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Кухня вихідного дня. Тарт зі шпинатом та сиром. РЕЦЕПТ+ФОТО - Вікна online



Вікна online
Борошно просіяти, додати дрібку солі. Порізати масло, розтерти з борошном до утворення вологої крихти. Додати яйце, воду чи молоко і замісити тісто. Тісто розкачати. Форму прямокутну, розміром 37 на 14 см або круглу діаметром 27 см ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.08.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно