/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Тарт з абрикосами, персиками та шовковицею в пудинговій заливці - Сайт "Є"



Сайт "Є"
Додати по одному жовтки та збити однорідної маси. Влити сметану й поступово просіяти борошно з розпушувачем. Замісити тісто (воно має бути м'яке й еластичне, до рук не липне). Скатати його в кулю, загорнути в харчову плівку й поставити в ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.07.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно