/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Ліза Глинська пече рибний пиріг пів години - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Окремо збити яйця, додати до них 2 ст. л. олії і молоко. Змішати борошно з сухими дріжджами і всипати в яєчну масу. Замішати тісто. З'єднати його з рибою так, щоб зберегти шматочки риби цілими. Додати в тісто тертий сир, потім - сіль і перець ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.05.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно