/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Італійську паску роблять із борошна твердих сортів пшениці - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Мій секрет панетоне — борошно твердих сортів пшениці. Зі звичайного випічка не буде пухка. Опару накриває харчовою плівкою і ставить у тепле місце на годину. Тісто має вирости вдвічі. Додає склянку борошна, три яйця, по 0,5 ч. л. ваніліну та ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.04.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно