/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів  

Новини про обладнання для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів

Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів


Особенности российского кетчупа: много крахмала и нитратов - Московский Комсомолец



Московский Комсомолец
В XVII веке кетчуп попал в Европу, а пару веков спустя — в Америку, где его довели «до кондиции», добавив в него уксуса и томатной пасты. И сегодня этот рецепт используется по всему миру, кетчуп должен состоять из томатного пюре, уксуса, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 31.03.2017