/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Ячмінь  

Новини про ячмінь, новинки, детальна інформація відносно ячменю

Ячмінь


У народі з давніх пір використовуються рецепти для швидкого ... - UkrMedia



UkrMedia
Овес або ячмінь засипати в каструлю на 2/3 і долити її молоком, не наповнивши до кінця на 2 пальці. Закрити кришкою і поставити в духовку з невеликим жаром. Доливати молоко у міру википання, поки овес не розвариться. Пити по 2-3 ст. ложки 3 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.11.2016




Дивитись всі новини в розділі Ячмінь