/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Морква  

Новини про моркву, новинки, детальна інформація відносно моркви

Морква


Соковиту яловичину з журавлиною запікають у червоному вині - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Для цього підходить червоне вино з медом. Для аромату варто додати розмарин та чебрець. Інгредієнти: Яловичина (лопатка) - 1800 - 2200 г. Журавлина - 350 г. Картопля - 350 г. Гриби - 230 г. Морква - 6 шт. Цибуля - 1 шт. Сіль і перець за смаком.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.09.2016




Дивитись всі новини в розділі Морква