/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Шоколадні вареники на смак — як празький торт - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Борошно пересіюю і змішую з какао. Одну-дві столові ложки цукру розчиняю в окропі, туди ж додаю олію. Наливаю суміш у борошно. Замішую еластичне тісто й накриваю рушником. Дати постояти хвилин 20, аби відійшло, і мука краще зчепилася ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.12.2015




Дивитись всі новини в розділі Борошно