/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Капуста білокачанна  

Новини про капусту білокачанну, новинки, детальна інформація відносно капусти білокачанної

Капуста білокачанна


Готуємо полядвицю на кістці | Новини Тернополя - 20 хвилин - 20 хвилин



20 хвилин
Свиняча полядвиця на кістці вагою 200 г, 100 г білокачанної капусти, 40 г соусу „Сальса”. Маринад для м'яса: олія, розмарин, чебрець, цибуля ріпчаста, часник, сіль, суміш прянощів для свинини. Маринад для капусти: олія, часник, сіль, суміш прянощів для ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.07.2015




Дивитись всі новини в розділі Капуста білокачанна