/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Бульйон підфарбовують підсмаженою морквиною - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Кукурудзяне борошно багате на білок. Він має розкритися. Надаю коржу круглої форми, змочивши руки в холодній воді. Тоді при запіканні не потріскає. Виліплюю овальний корж, приминаю зверху. Має бути не менше 2–3 сантиметри завтовшки.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 07.06.2015




Дивитись всі новини в розділі Борошно